Hjemmelaget musli (juliaanjali) hits
 photo Header1-001_zpsb2exsaps.jpg

Hjem Add Kontakt

6

Hjemmelaget musli

 

Noe jeg liker å spise til frokost er musli med rismelk. Musli som du får kjøpt i butikken inneholder vanligvis mye sukker. Det som er fint med å lage hjemmelaget musli er at du kan tilsette andre ingredienser i tillegg, som linfrø eller valnøtter osv. Jeg har lagt ut en muslibar oppskrift tidligere linken til den kan du finne HER

 

Ingredienser 

  • 220 g glutenfrie havregryn
  • 60 g mandler
  • 40 hasselnøtter
  • 120 g honning
  • 60 g margarin
  • 1 ts vaniljeessens 
  • 2 ss linfrø
  • 60 g rosiner eller tranebær

 

Hakk mandler og hasselnøtter og rist det i ovnen i 3 minutter på 200 grader. Rist så havregrynen i ovnen i noen minutter. La det avkjøle seg mens du holder på med de andre ingrediensene.


 

I en liten kjele smelter du smør før du tilsetter honning og vaniljeessens. Bland det sammen på middels varme. Skrell av skallet på hasselnøttene når de er avkjølt.

 



 

Putt nøtter, havregryn, linfrø og rosiner i en bakebolle. Hell blandingen fra kjelen oppi bakebollen. Bland det sammen. Strø det over et bakepapir.

 



 

La det stivne før du tar det i en lufttett boks. 

 



Spis det med rismelk, soyamelk eller strø det oppå yoghurt.

 



#mat #oppskrift #sunt 



  • 12.01.2018 kl.11:37
    Så nydelig! Ser jo kjempe godt ut og hjemmelaget er alltid best :-D
    15.01.2018 kl.18:04
    Victoria Larsen: Takk :D Ja når man lager den selv kan man jo tilpasse den slik man ønsker.
    12.01.2018 kl.14:01
    Det har jeg aldri prøvd før. Så utrolig godt det så ut. Virkelig noe jeg vil prøve<3
    15.01.2018 kl.18:05
    CamyReed: Takk. Ja det må du gjøre :D
    12.01.2018 kl.17:52
    Så godt ut :)
    15.01.2018 kl.18:05
    Charlotte A Egeberg: Takk :D



    Kommenter her
    Tilkomstgruppen